Tem Je Tijgers ©

Online cursus bij het boek


TESTVERSIE

Transformeer stress in veerkracht.

Leer spelen met je stress-systeem en creëer een leven vol rust, vitaliteit en plezier!Verdiepende online cursus bij het boek Van stress naar veerkracht. Hier gaan we verder waar het boek moest stoppen. Bij elke sleutel worden nieuwe info en extra oefeningen gegeven.


Het is een mix van filmpjes waarin ik de belangrijkste concepten uit het boek op een dynamische manier toelicht maar ook nieuwe aanvullende info geef, demo's van de oefeningen die in het boek beschreven staan, extra oefeningen met invulbladen, reflectievragen en hier en daar een visualisatie/meditatie. Alle info en oefeningen worden gebundeld in een handig werkboek.


Je krijgt een schatkist aan kennis, inzichten en concreet toepasbare tools. Door de oefeningen en opdrachten word je geactiveerd om echt aan de slag te gaan en zelfzorg deel te maken van je dagelijkse routines. Je krijgt inzicht in je eigen patronen (bv pleasing), in je belemmerende overtuigingen, in wat echt belangrijk is voor jou en wat je nodig hebt (en nog zóóóveel meer). Zo kom je te weten wie je in de kern echt bent en kan je groeien naar de leukste versie van jezelf. 


Overzicht van de modules


Je kan de cursus volledig op eigen tempo volgen van bij je thuis. Er is geen begeleiding voorzien maar je krijgt als extraatje wel toegang tot een online community van gelijkgestemden waar je ook je vragen aan mij kan stellen (via een gesloten Facebook groep). Je kan de cursus ook perfect volgen zonder deelname aan de community. 


Je krijgt onbeperkt toegang tot het materiaal EN de updates (en dus ook de definitieve versie!) op het leerplatform Thinkific. Je kan alle materialen eenvoudig downloaden om op je computer op te slaan.


Aangezien deze cursus voor de eerste keer gelanceerd wordt, wordt deze nu aangeboden als testversie met een fikse korting


De 9 modules van de cursus worden op het leerplatform gezet tussen 1 maart en 31 december 2022. Telkens er iets nieuws wordt toegevoegd, word je per mail verwittigd.


Prijs testversie = 498 euro.

Verwachte lancering definitieve versie = 1/1/2023. Vanaf dan gaat de prijs omhoog naar de werkelijke waarde van 699 euro.  


Nog vragen? severine@centrumdiabolo.be
Module 1 is ook afzonderlijk beschikbaar onder de naam "Stress in-zicht".

Klik op de knop hiernaast voor meer info.

Module 2 is ook afzonderlijk beschikbaar.

Klik op de knop hiernaast voor meer info.

Bedankt voor al je goede uitleg en voor de vele tips. Bedankt voor je doorleefde manier van vertellen en bedankt voor het gevoel van (h)erkenning en vertrouwen dat ik krijg.

Dit vonden deelnemers van de cursus


Ik was de voorbije jaren een hamster in een loopradje. Maar het radje is kapot en het herstel kost wat tijd. Binnen een paar maanden zal alles weer beteren, daar ben ik van overtuigd. Bedankt voor je fijne cursus Tem Je Tijgers, mijn redmiddel in nood momenteel. 

Mooie vormgeving, duidelijke uitleg met filmpjes. 

Je motiveert mij heel erg!

Tem Je Tijgers ©

Begeleidingstraject bij het boekLater komt er ook een begeleidingstraject met naast de online cursus ook live online groepssessies. 

Geplande release is januari 2024.

Wil je graag als eerste op de hoogte gehouden worden van zodra er meer info is over dit traject? Zet je dan volledig vrijblijvend zonder enige aankoopverplichting op de wachtlijst. Je krijgt dan een mail met alle updates en krijgt de kans om als eerste én met korting in te stappen.