Communities

Een community met en specifiek voor hoogsensitieve personen.


Ik krijg er zoveel vraag naar. Daarom heb ik deze eindelijk maar eens opgezet.


Een veilige en warme (online) plek om met andere HSP te verbinden, highs en lows te delen en elkaar te inspireren. Jullie kunnen vrij babbelen en afspreken - daar kom ik niet in tussen. Ik zal wel nu en dan een thema aanmaken waarrond jullie met elkaar in gesprek kunnen gaan. 


Daarnaast is er ook een bieb vol bestaande masterclasses en regelmatig een expert webinar rond een hot topic (door mij of door een collega gegeven) of een live online Q&A waarin ik alle vragen beantwoord die je vooraf kan doorsturen. 


Beide activiteiten (het elkaar online ontmoeten en de webinars) zullen op het leerplatform Thinkific gehost worden. Dat betekent dat je dus GEEN sociale media nodig hebt om aan deze community deel te nemen. Joepie! 


Het gaat hier om een membership (lidmaatschap), waarbij je kiest voor een maandelijks of jaarlijks abonnement. Je abonnement wordt automatisch verlengd maar je kan je abonnement ten allen tijde opzeggen tot 3 dagen voor het vervallen van de vorige periode. Dit doe je door een mail te sturen naar severine@centrumdiabolo.be.

  • Bij een maandelijks membership dat telkens op de 30e van de maand vernieuwd wordt bv kan je opzeggen tot de 27e van die maand.
  • Bij een jaarlijks abonnement dat telkens vernieuwd wordt op 20 november bv (de datum dat je het abonnement startte) kan je annuleren tot 17 november van het volgende jaar.


De deuren gaan open in januari 2023. Wil je als eerste op de hoogte gehouden worden als het zover is en van korting profiteren? Schrijf je dan volledig vrijblijvend in op de wachtlijst.